Filteren en Sorteren

Zoeken

Sectoren

Sorteren

Alle bedrijven

Aircrete Europe is een toonaangevend technologieconcern die innovatieve bouwoplossingen biedt voor de cellenbeton (AAC) en betonindustrie. Aircrete is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve turnkey AAC fabrieken en geavanceerde snij technologie, die geschikt zijn voor de productie van AAC blokken en muur-, dak-, en vloerpanelen. Onze belangrijkste dienst is het ontwerpen, bouwen en ops... (lees meer)

Politie / Beveiliging

zoek je een uitdagende parttimebaan in de dynamische wereld van de evenementenbeveiliging? kom dan het team van Predon Security versterken. als evenementen beveiliger bij Predon Security ben je aanwezig op grote sportevenementen, concerten, festivals en zomerfeesten. (lees meer)

ICT

Stratech automatiseert kennisintensieve processen met innovatieve softwareoplossingen en advies. We leveren geïntegreerde totaaloplossingen, waarmee specifieke bedrijfsprocessen van onze klanten volledig worden geautomatiseerd. Met onze jarenlange kennis en ervaring adviseren wij onze klanten over de optimalisatie van deze processen. Dit zorgt onder andere voor efficiency verbeteringen, tijdsbe... (lees meer)

ICT

Telecats levert innovatieve oplossingen die het klantcontact van organisaties naar een steeds hoger niveau brengt. Onze klanten variëren van middelgrote bedrijven tot en met enterprise organisaties die gezamenlijk miljoenen klantcontacten per maand afhandelen. We zijn actief in zowel de profit als non-profit sector en lokale als rijksoverheid alle met specifieke casussen en methodieken. Tec... (lees meer)

Xigna is een innovatief, inspirerend bedrijf met een gedreven team aan professionals. Xigna is de specialist en het adviesbureau als het gaat om water- en brandveiligheid waarbij wij zaken doen met onder andere Amsterdam RAI, Hampshire Hotels, Saxion, Universiteit Twene, Medisch Spectrum Twente, F.C. Twente, Aldi, MPS, etc. Daarnaast ontwikkelt Xigna onder het label UCare4 een software tool ... (lees meer)

JYSK is een internationale retailketen die "alles voor de woning" verkoopt en eigendom is van oprichter Lars Larsen, die in heel Denemarken bekend staat als de toonaangevende verkoper van het land die altijd wel "een goede aanbieding" heeft. In 1979, toen hij zijn eerste winkel opende in Aarhus, de op een na grootste stad in Denemarken – de winkel is er nog steeds, overigens – koesterde Lars... (lees meer)

ICT

Riodesk is de ontwikkelaar en uitgever van softwareprogramma Kikker en PUB-DR. Kikker optimaliseert het beheer van de riolering, stedelijk water, wegen en groen assets en de daarmee verbonden prestaties, risico’s en investeringen voor veel gemeenten. Het internet programma PUB-DR is beschikbaar voor het beheer van drukriolering. (lees meer)

Beimer Meat BV is op 27 april 1957 opgericht. De eerste aanzet is begonnen met het slachten van runderen in Enschede. In de laatste 54 jaar is veel ervaring opgedaan in zowel retail als groothandel in het binnen- en buitenland. Een gecontroleerde constante grondstoftoevoer komt van geselecteerde toeleveranciers. De productielocatie is specifiek ingericht voor de productie van rundvlees. Op deze... (lees meer)

Industrie, Internet diensten, Techniek

PCE Benelux is een dochteronderneming van PCE Germany GmbH en is gevestigd in Enschede. Met het hoofdkantoor in Duitsland, vestigingen in diverse andere landen en vertegenwoordigers over de hele wereld is PCE één van de grootste aanbieder van meet-regel en controle apparatuur. Op onze website www.pcebrookhuis.nl wordt de bezoeker snel en uitgebreid geïnformeerd over alle meet-, regel- en cont... (lees meer)

ICT, Internet diensten, Zakelijke dienstverlening

B-ware Business Software is gespecialiseerd in het optimaliseren van document-gerelateerde processen. We zijn ontwikkelaar en leverancier van DocSys, de gebruiksvriendelijke oplossing waarmee iedere medewerker moeiteloos zakelijke correspondentie 1. maakt; 2. archiveert; 3. en deelt. (lees meer)