Ayfer

Arbeidsbemiddeling, Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsnaam
Ayfer
Sectoren
Arbeidsbemiddeling, Zakelijke dienstverlening
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
1 tot / met 5
Contact
Ayfer Koç
info@ayfer.nl
06-43045498

Bedrijfsactiviteiten:

Ayfer biedt gemotiveerde en enthousiaste HBO- en WO talenten en starters op de arbeidsmarkt (maximaal 3 jaar werkervaring) traineeships bij een (top-)werkgever. Ayfer heeft speciale aandacht voor multicultureel talent.

Je komt als trainee 2x 10 maanden in dienst bij een opdrachtgever, waarbij je via Ayfer wordt begeleid en getraind door gecertificeerde trainers en coaches. Branches waar vaak trainees worden gezocht, zijn de bouw, techniek, transport, banken, verzekeringsmaatschappijen, energie, zorginstellingen, provincie, gemeenten en waterschappen.

Jonge high potentials hebben veel inhoudelijke kennis, maar moeten vaak op het gebied van persoonlijke effectiviteit nog het nodige leren. In het eerste jaar leer je jezelf beter kennen en waar je sterke en ontwikkelpunten liggen. Tijdens het traineeship wordt er niet alleen gefocust op de ontwikkelpunten, maar juist ook op de aanwezige talenten.

Je leert hoe grote organisaties functioneren en je ervaart hoe belangrijk het is te kunnen laten zien wat je in huis hebt en welke toegevoegde waarde je hebt voor de organisatie. Dit draagt sterk bij aan de ontwikkeling en zelfverzekerdheid.

Tijdens het traineeship werk je hard aan je persoonlijke ontwikkeling. Je leert onder andere kansen herkennen, prioriteiten stellen, conflicten op te lossen, effectief communiceren, projectmatig werken, assertiviteit, samenwerken en groepsdynamiek, netwerken, onderhandelen en presenteren.

Delen via social media