JYSK

Bedrijfsnaam
JYSK
Sectoren
Aantal bedrijfsvestigingen
201 tot / met 500
Aantal werknemers
> 500 werknemers
Gem. leeftijd werknemers
< 25 jaar
Man / Vrouw verhouding
50 - 50
Opleidingniveau's
MBO 80%
HBO 15%
WO 5%
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Vakantiewerk
Starterfunctie
Bijbanen
Contact
Charlot Raterink
hrnl@jysk.com
0263552803

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

JYSK is een internationale retailketen die "alles voor de woning" verkoopt en eigendom is van oprichter Lars Larsen, die in heel Denemarken bekend staat als de toonaangevende verkoper van het land die altijd wel "een goede aanbieding" heeft.

In 1979, toen hij zijn eerste winkel opende in Aarhus, de op een na grootste stad in Denemarken – de winkel is er nog steeds, overigens – koesterde Larsen heel wat ambities, al had hij nooit verwacht dat zijn bedrijf zo snel zou groeien. Larsen opende met succes diverse vestigingen van JYSK Sengetøjslager (tot 2001 de officiële naam van de winkel) in heel Denemarken. Later stak hij de grens over naar buurland Duitsland, waar hij in 1984 zijn eerste winkel opende.

Tegenwoordig telt de JYSK-groep wereldwijd ongeveer 2.400 vestigingen in de volgende 44 landen: Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, Polen, Tsjechië, Hongarije, Nederland, Slowakije, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, IJsland, Canada, Groenland, de Faeröer, Estland, Letland, Litouwen, Oekraïne, Kosovo, Bulgarije, Kazachstan, Roemenië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Slovenië, Macedonië, Kroatië, Italië, Spanje, Bosnië-Herzegovina, China, Servië, Armenië, Indonesië, Montenegro, Griekenland, Singapore, Albanië, Vietnam, Malta, Portugal en Georgië.

Het woord "JYSK" is altijd onderdeel geweest van de bedrijfsnaam, en dat was geen toeval. In het Deens verwijst "JYSK" naar alles wat of – net als Lars Larsen zelf – iedereen die afkomstig is van het schiereiland Jutland. Het woord wordt vaak geassocieerd met bescheidenheid, degelijkheid en eerlijkheid – drie waarden die Larsen zelf hoog in het vaandel voert. JYSK staat voor betrouwbaarheid, en een deal is een deal.

Aanvullende informatie:

Wij bieden je een breed scala aan functies (o.a. oproepkracht, verkoopmedewerker, assistent bedrijfsleider, store manager) en carrièremogelijkheden aan. Al onze posities zijn voorzien van een professionele opleiding. Zet je in en je bent op weg naar een boeiende carrière in een wereldwijd retail bedrijf!

Op onze website (http://startyourcareer.jysk.nl/) vind je alle openstaande vacatures in Nederland.

Delen via social media