UniPartners Twente

Arbeidsbemiddeling

Bedrijfsnaam
UniPartners Twente
Sectoren
Arbeidsbemiddeling
Aantal bedrijfsvestigingen
10 tot 20
Aantal werknemers
6 tot / met 10
Gem. leeftijd werknemers
< 25 jaar
Man / Vrouw verhouding
80 - 20
Opleidingniveau's
MBO 0%
HBO 0%
WO 100%
Werkmogelijkheden
Vakantiewerk
Bijbanen
Contact
Sam Benou
sam.benou@unipartners-twente.nl
053-4312975

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

UniPartners Twente is een non-profit academisch adviesbureau dat sinds 1994 gerund wordt door studenten en is gelieerd aan de Universiteit Twente. Als academisch adviesbureau is de doelstelling om de kennis van de Universiteit Twente beschikbaar te maken voor het bedrijfsleven in de regio. Dat gebeurt op projectbasis uitgevoerd door studenten. Studenten met de juiste achtergrond en instelling krijgen daarbij een unieke kans om zich in de praktijk te bewijzen en ervaring op te doen.

Ondernemingen, overheden en andere opdrachtgevers profiteren zodoende via UniPartners van actuele, academische kennis en inzichten. Laagdrempelig, bruikbaar en scherp geprijsd. Gevorderde en gemotiveerde studenten krijgen bij ons een unieke kans om hun kennis en kunde toe te passen in de praktijk, ervaring op te doen en hun curriculum te verrijken. Kortom: een ideale match.

Aanvullende informatie:

Als je als student een project wilt uitvoeren, kun je je opgeven voor een intake. Mocht je deze intake succesvol afronden, dan word je opgenomen in onze database. Studenten die in onze database staan, krijgen geregeld een vacaturemail voor nieuwe projecten. Bovendien worden de meeste actuele vacatures hier op TwenteWerkt aangeboden. Zit er iets bij in jouw vakgebied, dan kun je op zo'n project solliciteren. Een project uitvoeren is de ideale bijbaan: studio gerelateerd, toegepast binnen het bedrijfsleven, een aantrekkelijk salaris en een boost voor je CV. Denk jij dat je het in je hebt om consultant te worden? Reageer dan nu in voor een intakegesprek!

Delen via social media